Despre noi

Cine suntem?

Numele în sine reflectă motivul din spatele acestuia. Încă de la începuturile sale, la Bitware Solutions am stabilit obiectivul de a oferi o gamă largă de soluții software în întreaga lume într-un mod foarte competent și eficient. Noi credem că, pentru orice aplicație software, cheia succesului este simplitatea și inovația. Compania este dedicată în a furniza clienților noștri soluții complete şi profesionale de afaceri, precum și servicii, într-un mod convenabil.

Bitware Solutions a oferit soluţii de înaltă performanţă, printr-o alăturare de software și hardware optimizat pentru a oferi rezultate extreme. Compania este administrată de către experți, care au bună înțelegere în domeniul programării și în cel al noilor tehnologii, care arată spirit antreprenorial, care le permite să facă faţă la schimbările rapide din mediul de afaceri tech. Prin noi aveţi ocazia de a angaja dezvoltatori de software accesibili pentru organizația dvs.

Ne-am îmbunătăţit abilităţile nostre de dezvoltare de aplicații într-un mod care ne permite să facem procesul foarte plăcut și sistematic. Bitware Solutions acționează în domeniul de dezvoltare software, tehnologii mobile, solutii e-commerce si de servicii software pentru afaceri. Suntem profesioniști în domeniul tehnologiei informației, dedicaţi pentru a ajuta clienții săi din întreaga lume să dezvolte și să transforme organizațiile lor la fiecare pas al lanțului de valori. Suntem în mod constant într-un procesul de actualizare a abilităților noastre software şi într-un proces de adoptare de noi tehnologii care pot îndeplini mai bine cerinţele tale, clientul nostru.

Valori

Valorile noastre fundamentale sunt: leadership-ul – curajul de a construi un viitor, colaborarea – echipele câștigă jocul, calitatea – suntem buni la ceea ce facem și pasiunea – ne place munca noastră.

Contactează-ne

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Despre noi

Despre noi